Ugrás a tartalomra

Szolgáltatásaink

FlowHRM alkalmazásunk bevezetésekor a kezdeti lépésektől a kialakított rendszer felügyeletéig számos szolgáltatással támogatjuk a sikeres bevezetést. Szolgáltatásaink az igényfelméréstől kezdve a rendszerfelügyeletig bezárólag a projekt teljes életciklusát felölelik . Segítséget nyújtunk többek között a HR folyamatok revitalizálásában és az egyes munkafolyamatok optimalizálásában. Megvalósítjuk az igény szerinti testre szabást, paraméterezést, valamint az esetlegesen kért egyedi funkciók fejlesztését. A HR területhez kapcsolódó egyéb vállalati szoftverekkel (pénzügyi, vállalatirányítási, e-learning rendszerek, stb.) történő integrációban is örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az új rendszerek bevezetéséből fakadó előnyök maximális kihasználása érdekében az érintettek részére felhasználói oktatást tartunk, illetve a bevezetést követően igény szerint üzemeltetés támogatást, telefonos ügyfélszolgálatot, vagy helyszíni rendszertámogatást nyújtunk.
A bevezetést megelőzően szakértőink segítségével elkezdődik a HR szoftverrel szemben támasztott vállalati igények teljes körű felmérése. Ezt követően történik a jelenlegi helyzet elemzése, valamint bevezetési folyamat megtervezése, amely során a projekt sikerének érdekében ügyfelünkkel közösen határozzuk meg az elérni kívánt célokat, projektlépéseket, mérföldköveket.
A testreszabás során szakértőink - a bevezetési ütemtervnek megfelelően - elvégzik a FlowHRM installálását, az egyes modulok egyedi paraméterezését, az adatimportot, valamint az igényelt jogosultságok beállítását.
A rendszer bevezetése után sem hagyjuk magára Partnereinket. Az érintettek részére felhasználói oktatást tartunk, hogy a FlowHRM bevezetéséből fakadó előnyöket maximálisan ki tudják használni. A bevezetett rendszer esetében helyszíni vagy távoli rendszerüzemeltetési támogatással, valamint telefonos technikai segítségnyújtással állunk a felhasználók rendelkezésére.
Szolgáltatási portfoliónk részeként vállaljuk a FlowHRM pénzügyi, vállalatirányítási, e-learning, valamint kártyás beléptető rendszerekkel történő integrációját.
A FlowHRM rugalmasságának köszönhetően ügyfeleink egyedi fejlesztési igényei is megvalósíthatók a rendszerben. Vállaljuk az egyedi funkciók, folyamatok, riportok, űrlapok megtervezését, az idő- és költségráfordítás meghatározását, majd a specifikáció véglegesítését követően a fejlesztést, tesztelést és rendszerbe integrálást.

Minden jog fenntartva: CNW Rendszerintegrációs Zrt. ©2016