Ugrás a tartalomra

Funkciók

Minden személyi információ egyetlen alkalmazásban áttekinthető, legyen szó akár alap adatoktól, végzettségről vagy épp szabadságigényről
HRM-megoldások új generációja, amely megkönnyíti, pontosabbá és papírmentessé teszi az adminisztrációt, miközben új lehetőségeket teremt a céges belső kommunikációban. Innovatív módon vonja be a munkatársakat a HR folyamatokba, használatával erősödik a HR üzleti szerepe. Földrajzi és időbeli korlátozás nélkül, a munkavállalók online intézhetik HR-es ügyeiket: pl.szabadság kérelmek és jelenléti ívek kitöltése, eszköz igénylések, munkaidő elszámolás, személyes adatok módosítása. Segítségével a vezetők is gyorsan és kényelmesen végezhetik el HR-hez kapcsolódó adminisztratív feladataikat.
A FlowHRM többnyelvű használatot támogató rugalmas opciókkal rendelkezik, jelenleg magyar, angol és német nyelven használható a rendszer (akár egyidejűleg is).
Kifinomultan szabályozható felhasználó- és jogosultságkezelés, szerepkör alapú vagy felhasználó szintű hozzáférés adatokhoz és funkciókhoz. A munkavállalók csoportjaira, a vezetőségre és HR szakemberek számára külön-külön testreszabhatóan biztosítható, hogy mindenki csak a hatáskörének megfelelő tartalmakhoz férhessen hozzá.
A moduláris felépítés lehetőset ad arra, hogy a rendszer modulonként kerüljön bevezetésre, valamint megkönnyíti a továbbfejlesztést.
A FlowHRM egyedi vállalati igényekre szabható, rugalmasan paraméterezhető megoldás. Szakembereink segítségével az egyedi fejlesztési igények is könnyen megvalósíthatók.
A rendszerből használat közben is elérhető felhasználói kézikönyv és videók támogatják a zökkenőmentes használatot.
Minden, a rendszerben bekövetkező esemény automatikusan naplózásra kerül.

Minden jog fenntartva: CNW Rendszerintegrációs Zrt. ©2016